Team Conn-act

Sophie Molenaar - Projectleider
Hai! Ik ben Sophie en heb de eer om voor het derde jaar Nederland te laten zien wat voor gaaf en waardevol project Conn-act is! Ik houd mij bezig met de strategie en de kwaliteit; dat hetgeen waar Conn-act voor staat ook wordt uitgevoerd. En ik richt mij op onze ambities, de groei van Conn-act in de toekomst! Verder ontwikkel en geef ik de groepscoaching en mag ik de maatjes coachen wanneer zij vragen hebben of tips kunnen gebruiken. De combinatie van mijn werkzaamheden vind ik leuk en afwisselend. Het persoonlijk contact met de deelnemers vind ik bovendien erg waardevol en ik vind het gaaf hen te enthousiasmeren en te inspireren!

Je kan mij bereiken via: ‪sophie@possibilize.today


Anna Boers – Externe relaties, productie presentaties - bedrijfsontmoetingen, communicatie
Hi! Ik ben Anna Boers en na mijn afstuderen als Toegepast Psycholoog in 2015 ben ik onderdeel geworden van Team Conn-act.
Ik ben verantwoordelijk voor de externe relaties van het maatjesproject, de groepsontmoetingen, gastlessen in het onderwijs en de bedrijfsontmoetingen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de productie van bedrijfsontmoetingen en de online en offline communicatie.
Daarbij ben ik ook actief als trainer en coach en dus veel in contact met iedereen die betrokken is bij Conn-act. Het werken op gelijkwaardige basis, het denken in mogelijkheden en het stimuleren van bewustwording geeft mij energie en enthousiasme en ik word nog zo vaak geïnspireerd door de ervaringen van jongeren bij Conn-act, hoe gaaf is dat!

Je kan mij bereiken via: anna@possibilize.today


Maarten Molenaar – Strateeg
Hi! Al vanaf de geboorte van Conn-act ben ik betrokken bij Conn-act. Eerst rondom de tekentafel bij het idee, vervolgens bij de uitvoeringen en tegenwoordig als strateeg bij het onderzoeken van de oneindige mogelijkheden. Ik ben erg trots op de beweging die Conn-act is geworden: de positieve energie bij presentaties, bij groepsontmoetingen, in het bedrijfsleven en in de contacten die maatjes hebben.
Conn-act laat meer en meer voetsporen achter! Ik word erg blij van de onverwachte impact die Conn-act ook maakt, de energie van mensen die geraakt worden door Conn-act, meer van dat graag!

Je kan mij bereiken via: maarten@possibilize.today


Marije - Medewerker Projectteam

Hey! Ik ben Marije en ik maak vanaf september 2018 deel uit van het geweldige team van Conn-act. Op dit moment ben ik tweedejaars studente Toegepaste Psychologie. Vorig schooljaar heb ik al enkele maanden kennis kunnen maken en mij mogen inzetten voor Conn-act. Daar haalde ik zoveel plezier, energie en voldoening uit dat ik nu opnieuw deze prachtige kans om deel uit te mogen maken van dit team met beide handen heb aangegrepen. Ik zal mij vooral bezighouden met werkzaamheden binnen het projectteam en ik zal ook gekoppeld worden aan een maatje om zo een nieuwe ervaring op te kunnen doen en mijn steentje bij te mogen dragen aan het verbinden van de leefwerelden.
Ik kijk uit naar wat dit ongetwijfeld uitdagende, inspirerende en leerzame schooljaar mij zal gaan brengen binnen Conn-act. Ik heb er in elk geval ongelooflijk veel zin in!

Je kan mij bereiken via: marije@possibilize.today

Zorg_en_Zekerheid_zorgverzekering
oranjefonds
Hogeschool Rotterdam
boschuysen_logo-1
fd16f8b3-1ab4-46f4-bc66-eac0eeee6c68
hbo drechtsteden
Sluiten