Team Conn-act

Sophie Molenaar - Projectleider
Hai! Ik ben Sophie en heb de eer om voor het derde jaar Nederland te laten zien wat voor gaaf en waardevol project Conn-act is! Ik houd mij bezig met de strategie en de kwaliteit; dat hetgeen waar Conn-act voor staat ook wordt uitgevoerd. En ik richt mij op onze ambities, de groei van Conn-act in de toekomst! Verder ontwikkel en geef ik de groepscoaching en mag ik de maatjes coachen wanneer zij vragen hebben of tips kunnen gebruiken. De combinatie van mijn werkzaamheden vind ik leuk en afwisselend. Het persoonlijk contact met de deelnemers vind ik bovendien erg waardevol en ik vind het gaaf hen te enthousiasmeren en te inspireren!

Je kan mij bereiken via: ‪sophie@possibilize.today


Anna Boers – Externe relaties, productie presentaties - bedrijfsontmoetingen - maatjesproject en de communicatie

Hi! Ik ben Anna Boers en na mijn afstuderen als Toegepast Psycholoog in 2015 ben ik onderdeel geworden van Team Conn-act.
Ik ben verantwoordelijk voor de externe relaties van het maatjesproject, de groepsontmoetingen, gastlessen in het onderwijs en de bedrijfsontmoetingen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de productie van het maatjesproject en de online en offline communicatie.
Daarbij ben ik ook actief als trainer en coach en dus veel in contact met iedereen die betrokken is bij Conn-act. Het werken op gelijkwaardige basis, het denken in mogelijkheden en het stimuleren van bewustwording geeft mij energie en enthousiasme en ik word nog zo vaak geïnspireerd door de ervaringen van jongeren bij Conn-act, hoe gaaf is dat!

Je kan mij bereiken via: anna@possibilize.today


Eva - Medewerker Projectteam
Hoi! Mijn naam is Eva en ik ben sinds september dit jaar actief in het projectteam van Conn-act. Ik ben een derdejaars student Culturele en Maatschappelijke Vorming. Ik vind het belangrijk om gelijkwaardigheid en inclusiviteit in de samenleving te creëren. Door Conn-act kan ik deze waarden toepassen. Als lid van het projectteam zal ik me bezig gaan houden met de vier pijlers van Conn-act: het Maatjesproject, Presentaties, Bedrijfsleven en Events. Ik kijk er naar uit om jongeren met en zonder beperking de mogelijkheid te geven een positief verschil in hun leven te maken. Ik ga met veel enthousiasme en motivatie dit jaar met Conn-act in!

Je kan mij bereiken via: eva@possibilize.today


Marije - Medewerker Projectteam
Hey! Ik ben Marije en ik maak vanaf september 2018 deel uit van het geweldige team van Conn-act. Op dit moment ben ik tweedejaars studente Toegepaste Psychologie. Vorig schooljaar heb ik al enkele maanden kennis kunnen maken en mij mogen inzetten voor Conn-act. Daar haalde ik zoveel plezier, energie en voldoening uit dat ik nu opnieuw deze prachtige kans om deel uit te mogen maken van dit team met beide handen heb aangegrepen. Ik zal mij vooral bezighouden met werkzaamheden binnen het projectteam en ik zal ook gekoppeld worden aan een maatje om zo een nieuwe ervaring op te kunnen doen en mijn steentje bij te mogen dragen aan het verbinden van de leefwerelden.
Ik kijk uit naar wat dit ongetwijfeld uitdagende, inspirerende en leerzame schooljaar mij zal gaan brengen binnen Conn-act. Ik heb er in elk geval ongelooflijk veel zin in!

Je kan mij bereiken via: marije@possibilize.today


Natasja - Medewerker Projectteam
Hai! Ik ben Natasja en dit is mijn eerste jaar bij Team Conn-act. Dit jaar ga ik aan de slag met het houden van presentaties. Daarnaast ga ik aan de slag met het coachen van maatjes als zij vragen of tips nodig hebben. Dit werk vind ik inspirerend. Een beperking zie ik niet als een beperking, maar als een uitdaging. Iedereen heeft zijn eigen talenten en uitdagingen.

Je kan me bereiken via: natasja@possibilize.today


Niki - Medewerker Projectteam
Hoi! Ik ben Niki, tweedejaars student Social Work aan de Hogeschool Rotterdam. Vorig jaar heb ik ook stage gelopen bij Conn-act en ik ben nu terug als lid van het projectteam. Het projectteam onderneemt verschillende dingen, waaronder het helpen begeleiden van jouw eerstejaars stage. Aangezien ik hetzelfde programma heb gevolgd als jij gaat volgen, kun je bij mij als ervaringsdeskundige terecht voor vragen en tips. Ik kijk ernaar uit weer mooie samenwerkingen aan te gaan en mooie nieuwe inzichten te krijgen!

Je kan mij bereiken via: niki@possibilize.today


Ricardo - Medewerker Projectteam
Hooi! Ik ben Ricardo en ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik voor het tweede jaar aan de slag ga bij Conn-act. Ik ben werkzaam binnen het projectteam en ik houd me vooral bezig met de communicatie, samenwerkingsrelaties, events / groepsontmoetingen begeleiden en ondersteunen waar nodig en het geven van presentaties om zo de doelen van onze organisatie te kunnen realiseren.
Ik heb vorig jaar zelf meegedaan aan het maatjesproject en ben zelf ook deel geweest van een event / groepsontmoeting.
Omdat ik dit als zo mega positief heb ervaren ben ik enthousiast om jullie bij dit avontuur te kunnen begeleiden en mijn ervaringen met jullie te kunnen delen. Hopelijk tot snel!

Je kan mij bereiken via: ricardo@possibilize.today

Zorg_en_Zekerheid_zorgverzekering
oranjefonds
Hogeschool Rotterdam
Fontys
boschuysen_logo-1
fd16f8b3-1ab4-46f4-bc66-eac0eeee6c68
Sluiten